luni, 8 septembrie 2008

Toamna vine pe nesimtite si peste nesimtiti

Anul are patru anotimpuri. Acum a venit toamna. Toamna se fac multe legume si fructe. Strugurii s-au parguit si sunt adunati in panere. Taranii fac din struguri vin. Ei beau vin. Un pahar de vin pe zi este recomandat de medici. O damigeana de vin pe zi e recomandata de prieteni. Prietenii sunt oameni buni. Ce frumoasa este toamna!
Daca nu aveai destule chestii de citit sau destule lucruri de vazut, ei uite ca a mai aparut unul. Un blog pentru lucruri pe care nu doreai sa le stii, dar asa cum se intampla de obicei, autorul ti le baga cu insistenta in fata ochilor. Si asta din aceeasi convingere ca e unic (alaturi de ceilalti 99, 99% dintre bloggeri). Nici macar nu sunt lucruri importante, dar na, sunt asa cum le vede/simte el. Ca mai si simte (uneori).
Ce ar mai fi de spus? A, da, ca ii multumesc Andrei pentru indemn si povata si tarii ca ne adaposteste pe toti. O tara mica, cu cateva mese...

2 comentarii:

Andra spunea...

Bine ai venit printre bloggeri!
Asteptam cu interes sa ne incanti si virtual cu povestile tale :)

Anonim spunea...

Bravo, ai condei! Si e o idee buna sa scrii pe propriul blog, nu sa le faci altora trafic :) Ma incearca un sentiment de mandrie ca il cunosc pe prietenul oamenilor! Sa bem pentru asta! Un pahar de must din strugurii toamnei care tocmai cade pe(ste) nesimtite.