vineri, 11 decembrie 2009

Ciobulete de Re:ply

Nu am inca nicio poza de la eveniment, dar am zis ca
v-ar bucura la fel de mult una cu Kim Jong Il, alaturi de prieteni



Ne-am revazut. O parte dintre noi, pentru ca si altii si-au mai dorit sa vina, dar nu au reusit. Ne-am baut cate un... ceai, ne-am ras, ne-am mai adus aminte. E ciudat si totodata placut sa vezi ca oameni care au lucrat doar o vreme impreuna, au pastrat o legatura interesanta, asa, ca ceva al lor. Un fel de apartenenta la clubul cercetasilor. Si nici macar nu suntem din aceeasi generatie. Degenerati, nici atat. Cu totii insa am trecut printr-un loc care ne-a oferit posibilitatea sa petrecem mult timp impreuna (uneori chiar mai mult decat trebuia). Un melanj ciudat de oameni si vieti venite din parti atat de diferite. La actul final al unei firme care sucomba din cauza de deces mortal, dupa o gripa de porci prelungita. Pe urmatoarea intalnire. Si poate vin si mamitici si mamaici!

5 comentarii:

vasilissa spunea...

chiar vorbeam cu mamaica. reply a fost ca o dragoste care ne-a inselat in final asteptarile. de-aici si pasiunea..., ma gindesc.

mami spunea...

da, pe mine ma bucura! ma bucura, simt cum ne reprezinta si-am avea atatea de invatat de la fratii coreeni. data viitoarei intalniri, care presimt k va fi in preajma zilelor noastre :) (as vrea sa fiu contrazisa aici...) propun sa venim fiecare cu un obiect (cel putin) facut de mana, cateva versuri patriotice invatate pe de rost, mai multa seriozitate, mai putine glume si alcool. hihihihi, clar glumesc, mi-a placut commentul de la vasilissa, astept sa ne revedem la drum de seara intr-o carciuma la sosea, varianta full option. puup

Corina spunea...

Bine, dragilor, da' pe mine de ce nu m-ati anuntat? Cu ce v-am suparat de m-ati taiat de pe lista? E drept ca eu am prins destul de putin din perioada de glorie a Re:ply, da' ma gandeam ca nu conteaza in primul rand numarul zilelor/lunilor petrecute impreuna :)
Hai, poate repetati intalnirea si ma anuntati si pe mine de data asta!

prietenul oamenilor spunea...

Asa, asa, acum dati-va drumul, in spiritul sarbatorilor...:) Pai mami, venim cum o fi, iar ziua noastra e cam mereu, putem sa o facem mai apropiata :)
Corina, nu a fost cred cu intentie, cineva s-a apucat sa insiruie niste mailuri, si asa ne-am adunat. Oricum, au lipsit destui si nu cred ca a fost evitat cineva intentionat. A, poate doar Diana. Si Iulian. Si Linda.:)

Corina spunea...

Glumeam,bre, nici nu mi-a trecut prin cap ca m-ar putea cineva omite intentionat! Cat despre Diana, pare ca "si-a luat zborul" spre tari mai calde, e in Thailanda, iar Iulian e probabil in concediu de paternitate...