miercuri, 24 noiembrie 2010

Tu cu cine faci banking?


Si luna asta mi-a venit, ca de obicei. Ca e lunara. Mi-a venit randul sa platesc o frumoasa rata, catre o minunata banca. M-am carabanit pe la 9 si ceva catre cea mai apropiata sucursala, care e chiar peste bulevard de mine, cu sentimentul placut al omului care da un ban, da stie ca nu il mai are. Cand sa intru in banca, chiar la intrare, am descoperit in ultimul moment ca un catel lasase urme evidente ale vremelnicii sale treceri. Dar le lasase cu naduf, bine plasate, de a trebuit sa topai ca sa nu le calc. Cand am patruns in holul institutiei mi-am dat seama ca altii nu reusisera sa faca pasul strengarului si ciufulisera zdravan amintirea moale, dupa care s-au straduit (proasta alegere!) sa se stearga de generosul pres pufos. Odata patruns in banca, m-am asezat cuminte la rand. In incapere, alte fete "vesele", chiar prea multe pentru timpul meu limitat. Se vede treaba ca oamenii se simt bine sa faca gangbanking. Si am stat, am stat si am asteptat sa platesc. In acest timp, mirosul pestilential se infiltra de la un birou la altul, de la ofiterul de credit la administratorul de credit, catre directoarea de sucursala. Cu toate acestea, nimeni nu zicea nimic, mascand normalitatea, ca intr-un tratat suprearealist de-al lui Dali. Am avut sentimentul ca traiesc la scara micro situatia din Romania. La toti ne pute, da ne facem ca nu simtim. In plus, mai dam si bani.

2 comentarii:

vasilissa spunea...

fuaaarteee tareeee :)) si zici ca normalitatea asta cam miroase?

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!